Perruqueria per a Mascotes

Servei de Perruqueria i Higiene per a gossos i gats

A Morritos, volem que les seves mascotes estiguin sanes, netes i que realcin tot el seu encant i bellesa. Perquè els animals de la casa també són presumits! Per això, oferim un servei de Perruqueria canina a Terrassa.

Per a la completa cura de les seves mascotes, oferim el nostre servei personalitzat de Perruqueria canina i felina, un tractament complet de bellesa i higiene amb el qual la seva mascota se sentirà com a nova i semblarà una altra. El nostre equip de perruqueria per a gossos i gats l’assessorarà en tot moment per a donar-li el millor resultat.

A Morritos sempre utilitzem productes de primeres marques per a la higiene i la cura personal de les seves mascotes. Al tenir botiga d’animals, a més, podrà adquirir sabons, xampús, raspalls o qualsevol tipus d’accessori en les nostres instal·lacions per a mantenir la cura estètica de la seva mascota a la seva pròpia casa.

tratamientos

Tractaments contra paràsits

El nostre servei de perruqueria canina ofereix també tractaments complets antiparasitaris per a solucionar qualsevol problema de les seves mascotes, perquè ens importa la seva cura i la seva salut. Si el seu animal de companyia té algun problema de paràsits o intueix que pugui tenir-lo, passa per a les nostres instal·lacions i ens encarregarem de posar fi al seu problema.

blank

Serveis per a tota mena de mascotes

A Morritos no sols ens centrem en gossos i gats, també oferim el servei de perruqueria a conills, tallem ungles a conillets d’indies, fures, tot tipus de rosegadors, i fins i tot a ocells. Així que si vol donar-li un nou look al seu animal de companyia, necessita consultar qualsevol servei especial o concertar dia i hora per al servei de perruqueria, truqui al telèfon 93 734 91 95 i li donarem cita encantats.

Imatges

Opinions

Especial la seva atenció, sobretot per part de la perruquera.

letra m
Mercedes

Bons preus, trobes de tot per a la teva mascota. Tenen perruqueria i veterinari. M'encanta. Molt recomanable

S
Sara

Tracte molt agradable i als meus peluditos els tracten sempre genial!

letra a
Alba

Molt bon tracte i molt responsables

letra l
Laura

La persones que treballen en el centre són molt amables, tot molt net i bé de preu.

letra b
Beniamin

Tens algun dubte?

Consulti'ns qualsevol dubte o suggeriment sobre la nostra botiga