Esterilització a la gata

Esterilització de gates a Terrassa

L’esterilització de la gata és una intervenció quirúrgica que té grans beneficis en la salut a llarg termini de les nostres amigues felines.

castracion gatos
castracion gatos

Quins avantatges té?

Eliminem el zel i les seves molèsties

El primer zel pot aparèixer a partir dels 6 mesos d'edat. El zel de la gata no té un cicle regular, però és freqüent que des de desembre a juny presentin zels cada 10-15 dies. Quan tenen el zel les gates miolen insistentment i deixen de menjar. Un cop esterilitzada no tindrà més zels al llarg de la seva vida.

Evitem els tumors de mama

L'esterilització precoç evita l'aparició de tumors mamaris a la gata. Afecten un 25% de les femelles no esterilitzades. A més, el 80% d'aquests tumors són malignes i poden fer metàstasi en altres òrgans.

Evitem la infecció de matriu (Piòmetra)

És una patologia molt freqüent en les gates no esterilitzades i amb greus conseqüències en moltes ocasions. És una de les causes de cirurgia d'urgències i hospitalització.

Evitem el marcatge amb orina a casa

Les gates no esterilitzades poden arribar orinar a casa per marcar el territori. Un cop esterilitzades deixen de fer-ho.

Prevenim parts indesitjats

Evitem muntes i cadellades no desitjades, que al acaben omplint les gosseres i protectores de gatets abandonats.

Disminuïm el risc de transmissió de malalties infeccioses

Les baralles durant el zel i les mossegades durant la munta poden provocar el contagi de malalties infeccioses greus com la leucèmia o la immunodeficiència felina. Moltes d'aquestes malalties poden ser mortals.

Quan és el millor moment?

El millor moment és als 6 mesos d’edat, abans que la gata presenti el primer zel. No obstant això, pot realitzar-se durant tota la vida de la gata.

Un cop la gata està esterilitzada és imprescindible que mengi una dieta específica per a gats esterilitzats, que disminueixen el risc d’obesitat i de formació de càlculs urinaris.

Les gates esterilitzades pateixen menys accidents, menys malalties i viuen més tranquil·les i feliços.

Demana pressupost per a esterilitzar a la teva gata

En Clínica Veterinària Morritos tenim àmplia experiència en aquesta mena d’intervencions en gossos, gats i animals exòtics. Truca’ns per a consultar-nos qualsevol dubte que tinguis sobre l’esterilització de la teva mascota i demana’ns pressupost personalitzat sense compromís.

Imatges

Opinions

Excel·lent veterinari, 100% recomanable.

V
Víctor

Increïble el seu personal sanitari! Del millor en el terreny professional. I humanament insuperables.

G
Gregorio

Esterilitzar a la meva gata ha estat una excel·lent elecció. La intervenció un èxit i el seguiment i l'atenció molt professional.

S
Susanna

Un tracte molt agradable i molt professionals. El meu veterinari de confiança sens dubte!!

P
Pedro

Porto a la meva gata a Morritos i el tracte ha estat sempre excepcional i molt professional.

H
Héctor

Cerques veterinari a Terrassa?

Cuida de la teva mascota amb un equip professional i pròxim