Castració canina

Castració canina a Terrassa

La castració en el gos és una intervenció quirúrgica que té grans beneficis en el comportament i la salut a llarg termini pels nostres estimats peluts.

castracion
castracion

Quins avantatges té?

Disminuïm els problemes de dominància

Un gos castrat presenta uns nivells molt més baixos de testosterona, la qual cosa disminueix l'agressivitat per dominància que sol provocar baralles amb altres mascles no castrats.

Reduïm les fuges pel zel de les gosses

Els gossos sencers senten gran atracció per l'olor de les gosses en zel, que poden detectar fins i tot a 1 km de distància. Un gos castrat no pateix aquesta ansietat i evitem aquest problema.

Evitem el marcatge amb orina

Els mascles no castrats solen marcar amb orina el que consideren el seu territori. Això consisteix en l'eliminació d'algunes gotes d'orina en repetits punts tant al carrer com fins i tot en alguns casos a casa. Aquest problema s'elimina a el 100% amb la castració.

Eliminem la capacitat reproductiva

Evitem muntes i ventrades no desitjades, que acaben omplint les gosseres i protectores de cadells abandonats.

Reduïm malalties

Un gos castrat té menys possibilitats de patir malalties prostàtiques, tumors i hèrnies perianals, així com tumors testiculars. Malalties molt comuns en mascles enters d'edat avançada.

Quan és el moment?

El millor moment és abans de la maduresa sexual del gos, que arriba entre els 6 i 9 mesos. No obstant això, pot realitzar-se durant tota la vida de l’animal.

Engreixen els gossos castrats?

No. Depèn en gran part de la genètica, de l’alimentació i del nivell d’activitat del gos. Cal tenir en compte que el metabolisme energètic d’un gos castrat és més lent pel que és convenient que un cop castrats la dieta sigui controlada.

Demana pressupost per a castrar al teu gos

En Clínica Veterinària Morritos tenim àmplia experiència en aquesta mena d’intervencions en gossos, gats i animals exòtics. Truca’ns per a consultar-nos qualsevol dubte que tinguis sobre l’esterilització de la teva mascota i demana’ns pressupost personalitzat sense compromís.

Imatges

Opinions

Excel·lent veterinari, 100% recomanable.

V
Víctor

Increïble el seu personal sanitari! Del millor en el terreny professional. I humanament insuperables.

G
Gregorio

Esterilitzar a la meva gata ha estat una excel·lent elecció. La intervenció un èxit i el seguiment i l'atenció molt professional.

S
Susanna

Un tracte molt agradable i molt professionals. El meu veterinari de confiança sens dubte!!

P
Pedro

Porto a la meva gata a Morritos i el tracte ha estat sempre excepcional i molt professional.

H
Héctor

Cerques veterinari a Terrassa?

Cuida de la teva mascota amb un equip professional i pròxim